Skip links

Slimme Voice services

Ontwerp & Ontwikkeling

We zijn een beproefde voicebot ontwikkelaar voor Voice spraaktechnologie. Gericht om het beste te halen uit geautomatiseerde conversaties via smart speakers en mobiel.
Het effectief versterken van bestaande digitale kanalen levert hoogwaardig business rendement. Geleid door design sprints, multi testing en platform integratie, realiseren we de perfecte conversationele oplossing die jouw klant aanspreekt.

Inspirerend

Ontdekking

Keynotes
Business presentations
Inspiration sessions
Introduction workshops
Innovation programs

Effectief

Ontwerp

Strategy consultancy
Design sprints
Prototyping
Audio branding
User testing
Dialogue design (VUX)

Veelzijdig

Ontwikkeling & Beheer

System development dialogue (Amazon Alexa, Apple Homekit & Siri, Google Assistant, Snips, Samsung Bixby 2.0)
Hardware integration
Website Voice Search Optimization
Management & Maintenance

Nodes App Ontwikkelaar app ontwikkeling proces - Slimme Voice services

Full-service voicebot ontwikkeling ondersteund door een bewezen proces

Als ontwikkelaar van automated customer services gericht op de nieuwe generatie smart speakers en assistenten op mobiel die bedrijfsprocessen optimaliseren, zorgen we voor grensverleggende en betrouwbare resultaten. Van strategie en dialoog-experimenten tot het leveren van inspirerende Voice prototypen en programmering op een of meerdere platformen.

We doorlopen samen met ervaring en vertrouwen de design ontwikkelsprints. We zetten effectieve innovatiestappen voor toegevoegde waarde, natuurlijke integratie en creëren daar waar passend: kostenbesparing, conversie- en omzetverhoging en service optimalisaties. Onze bedrevenheid in Voice en jarenlange digitale expertise garanderen de beste kwaliteit.

Vraag het onze experts, ze helpen je graag

“Voice is het eenvoudigste communicatiekanaal. We praten bovendien 7 keer sneller dan we schrijven. Ook voor jouw organisatie heeft dit enorme voordelen indien optimaal benut. Weet jij al hoe je gaat praten met je klanten?”

Maarten Lens-FitzGerald, Global Head of Voice

Volg de laatste ontwikkelingen over Voice technologie

Lees over Voice en de voordelen van geautomatiseerde conversaties binnen digitale transformaties, luister naar de laatste voicebot ontwikkelingen gebracht door expert Maarten Lens-FitzGerald of schrijf je in voor een van de opkomende Nodes-events.

Nodes Digital Agency tweewekelijks te gast bij BNR Nieuwsradio 2 - Slimme Voice services

BNR Voice Cast

Luister elke twee weken naar de Voice Cast podcast op BNR Nieuwsradio met speciale gasten, een voice service en nieuws bespreking voor diepgang en duiding. Na ruim tien jaar ervaring in succesvolle digitale oplossingen voor de grootste bedrijven en miljoenen gebruikers mag Nodes als Digital Agency nu haar kennis inzetten om ondernemend Nederland te voorzien in alle mogelijkheden waarin Voice en Smart Speakers helpen bedrijven digitaal te transformeren.

Luister nu
Nodes Digital Agency Amsterdam - Slimme Voice services

Agenda Item: Nodes Voice Event 23 mei 2019

Hoe te starten met voice als channel? Hoe maak je dit nieuwe medium tot een succes? En wat vraagt het van je back end om deze en andere nieuwe services in je digitale transformatie toe te passen? Luister op 23 mei naar de succesvolle voice transformatie van KLM, deel mee in de lessons learned van frontrunners in digitale transformatie en kom tot de beste inzichten direct van toepassing op jouw organisatie tijdens de voice workshop.

Samenvatting
kevin bhagat 461951 unsplash - Slimme Voice services

Antwoorden op de meest gestelde vragen over Voice

Waarom zouden we als bedrijf overstappen op een nieuwe service? Hoe kan mijn organisatie van Voice profiteren? Wat zijn de kosten voor Voice integratie? Wat is het Voice ontwikkelingsproces? In welke praktijken heeft Voice bewezen succesvol te zijn? Van motivaties voor zakelijke inzichten tot achtergronden over Voice, je leest het in een korte vraag-antwoord met onze Voice expert Maarten Lens-FitzGerald.

Lees meer
Call Now ButtonNeem contact op!