Skip links

Slimme Voice services

Ontwerp & Ontwikkeling

We zijn een beproefde ontwikkelaar voor het nieuwe en snel groeiende Voice kanaal. Gericht om het beste te halen uit geautomatiseerde conversaties via smart speakers en mobiel.
Het effectief versterken van bestaande digitale kanalen levert hoogwaardig business rendement. Geleid door design sprints, multi testing en platform integratie, realiseren we samen met jou de perfecte conversationele oplossing die jouw klant aanspreekt.

Inspirerend

Ontdekking

Keynotes
Business presentations
Inspiration sessions
Introduction workshops
Innovation programs

Effectief

Ontwerp

Strategy consultancy
Design sprints
Prototyping
Audio branding
User testing
Dialogue design (VUX)

Veelzijdig

Ontwikkeling & Beheer

System development dialogue (Amazon Alexa, Apple Homekit & Siri, Google Assistant, Snips, Samsung Bixby 2.0)
Hardware integration
Website Voice Search Optimization
Management & Maintenance

Nodes App Ontwikkelaar app ontwikkeling proces 30x30 - Slimme Voice services

Full-service Voice ontwikkeling ondersteund door een bewezen proces

Als ontwikkelaar van Voice services gericht op de nieuwe generatie smart speakers en assistenten op mobiel die bedrijfsprocessen optimaliseren zorgen we voor grensverleggende en betrouwbare resultaten. Van strategie en dialoog-experimenten tot het leveren van inspirerende prototypen en programmeren op een of meerdere platformen.

We doorlopen samen met ervaring en vertrouwen de Voice design ontwikkelsprints. We zetten effectieve innovatiestappen voor toegevoegde waarde, natuurlijke integratie en creëren daar waar passend: kostenbesparing, conversie- en omzetverhoging en service optimalisaties. Onze bedrevenheid in Voice en jarenlange digitale expertise garanderen de beste kwaliteit.

Vraag het onze experts, ze helpen je graag

“Voice is het eenvoudigste communicatiekanaal. We praten bovendien 7 keer sneller dan we schrijven. Ook voor jouw organisatie heeft dit enorme voordelen indien optimaal benut. Weet jij al hoe je gaat praten met je klanten? “

Maarten Lens-FitzGerald, Nodes Head of Voice

Volg de laatste ontwikkelingen in Voice technologie

Lees over Voice en de voordelen van smart speakers binnen digitale transformaties, luister naar de laatste ontwikkelingen gebracht door Voice expert Maarten Lens-FitzGerald himself of schrijf je in voor een van de opkomende Nodes Voice events.

Nodes Digital Agency tweewekelijks te gast bij BNR Nieuwsradio 2 30x17 - Slimme Voice services

BNR Voice Cast

Luister elke twee weken naar de Voice Cast podcast op BNR Nieuwsradio met speciale gasten, een voice service en nieuws bespreking voor diepgang en duiding. Na ruim tien jaar ervaring in succesvolle digitale oplossingen voor de grootste bedrijven en miljoenen gebruikers mag Nodes als Digital Agency nu haar kennis inzetten om ondernemend Nederland te voorzien in alle mogelijkheden waarin Voice en Smart Speakers helpen bedrijven digitaal te transformeren.

Luister nu
Nodes Digital Agency Amsterdam 30x22 - Slimme Voice services

Zet 'm in je agenda: 20 maart 2019 in hartje Amsterdam

Op meer business gerelateerde Voice cases en interne kansen die organisaties helpen groeien, gaan we verder in op de verschillende events die we via Nodes hosten. 20 Maart is de officiële launch in het centrum van Amsterdam, waar zowel Nodes als digital agency als de nieuwe Voice services feestelijk worden geïntroduceerd en waar natuurlijk naast kennismaking veelvuldig vragen gesteld kunnen worden.

Reserveer nu
kevin bhagat 461951 unsplash 30x22 - Slimme Voice services

Antwoorden op de meest gestelde vragen over Voice

Waarom zouden we als bedrijf overstappen op een nieuwe service? Hoe kan mijn organisatie van Voice profiteren? Wat zijn de kosten voor Voice integratie? Wat is het Voice ontwikkelingsproces? In welke praktijken heeft Voice bewezen succesvol te zijn? Van motivaties voor zakelijke inzichten tot achtergronden over Voice, je leest het in een korte vraag-antwoord met onze Voice expert Maarten Lens-FitzGerald.

Lees meer