Skip links

Benut je de volle kracht van je Sitecore CMS?

Nodes biedt een uitgebreide Sitecore statuscontrole voor ieder bedrijf. Uitgevoerd door toegewijde interne specialisten die vanaf de start van het Sitecore imperium deel uitmaakten van de Sitecore-organisatie zelf, leveren we grenzeloze, gratis expertise en professioneel topmanagement van het Sitecore Experience Platform voor klanten uit alle sectoren. Ontdek nu hoe we een 360-graden Sitecore Audit uitvoeren.

Business kritische Sitecore CMS audit voor alle diverse bedrijfstakken

Verkeerd geconfigureerde Content Management Systemen (CMS) leiden tot een slechte gebruikerservaring voor medewerkers en klanten. Uiteindelijk kan dit resulteren in financiële verliezen en kan het je bedrijf zelfs weerhouden van de beaamde groeistrategie die is gewenst. Dit wil en kún je voorkomen in een digitale wereld waarin voortdurende druk van concurrenten en groeiende verwachtingen van klanten wachten. Om deze reden, en als de expert in Sitecore, bieden we een gratis checklist (audit) aan die vrijblijvend kan worden geacitiveerd door het invulveld rechts in te vullen.

Onze gedetailleerde checklist toont je direct hoe je het Sitecore CMS nog verder succesvol kunt inzetten.

  • Kritische problemen worden zichtbaar
  • Direct waardevolle toepasbare aanbevelingen
  • Je bedrijf leert hoe het Sitecore CMS volledig benutbaar in te zetten

Binnen 5 tot 10 dagen voltooit ons team een ​​volledige ‘health check’ van je huidige Sitecore implementatie. Inclusief een geconsolideerd rapport met kwalitatieve feedback en aanbevelingen, die direct ook kan worden voorgelegd aan eventuele huidige verstrekkers van het platform. Hiermee kun je te allen tijde je CMS prestaties en gebruikerservaringen optimaliseren. De audit omvat verbeterpunten waaraan direct kan worden gewerkt.

Waarom doen we dit: door direct te ontvangen waar jullie klempunten zitten, kunnen wij direct weer helpen het huidige Sitecore platform verder te verbeteren om zo je Sitecore ervaring nog verder te optimaliseren.

Download de GRATIS Sitecore checklist nu

Binnen 5 – 10 dagen ontvang je een volledig rapport | EN
Sitecore Audit 1 - Sitecore CMS Audit

Raadpleeg vandaag nog onze experts.

“Wij geloven dat gedegen onderzoek, data-analyse en kwalitatieve feedback essentiële onderdelen zijn voor elke succesvolle Sitecore-implementatie. En we helpen je daarbij graag.”

Christopher Nash, Director of Digital Experience Strategy

Call Now ButtonNeem contact op!