Skip links

Gegarandeerde kwaliteit voor en na de lancering

Kwaliteitsbehoud & Onderhoud

Eersteklas digitale producten vragen stabiele en betrouwbare software en veelvuldig testen. Quality Assurance is daarom geïntegreerd als standaard onderdeel in de ontwikkelingscyclus binnen Nodes. Testing wordt fysiek gedaan op alle mogelijke apparaten, door echte mensen. Middels structuur en met oog voor het kleinste detail.

Planning

Test strategie

Release / Sign off process
Level of test details
Selection of methods
Client participation level

Toepassing

Standaard testing

User Acceptance Testing
Reporting
Multi device testing
“Done” alignment

Gebruiksgericht

Scenario testing

+100 test devices
Connectivity testing
Breaking test patterns
Finding the odd scenario

Ontwikkeling

Implementatie testing

Minimize technical debt
Integrated part of Sprints
Faster features completion
API & System testing

QA Quality Assurance Nodes App Agency - Gegarandeerde kwaliteit

Zorgvuldigheid voorop voor kwaliteitsgarantie en optimale service

Onze klanten verwachten betrouwbare software die werkt voor de eindgebruiker. Quality Assurance heeft daarom hoge prioriteit. We werken daarvoor in strategische testfasen met een flexibel testpakket om daarin het project, de implementatie en de release te ondersteunen.

Raadpleeg onze experts, ze helpen je graag

“In ontwikkeling budgetten adviseren we minimaal 15% te reserveren voor Quality Assurance. Dit zorgt ervoor dat alle projecten bij de start vrijwel geheel bugvrij zijn.”

Peter Bødskov, Lead Developer

Krijg inzicht in enterprise testing

Ons deskundige team van testers neemt je graag mee op weg. Ontdek meer over hoe je komt tot een beste app, hoe het testen in zijn werk gaat of lees een blogpost over de verschillende soorten testen.

Screen Shot 2019 08 22 at 14.08.45 - Gegarandeerde kwaliteit

De gebruiksvriendelijke app binnen AVG grenzen

Hoe creëer je een optimale, gepersonaliseerde gebruikerservaring op alle digitale kanalen binnen de grenzen van de AVG (GDPR)? Lees verder over de tips, samenvatting en kennisdeling van experts.

Lees verder

Wees je bewust van de onderhoudskosten

Wat zijn de kosten van een app en waarom moet je zeker 15 – 20% van je budget reserveren voor kwaliteitsonderhoud na de lancering? Een inzicht in de kosten en kansen wanneer je een optimaal werkende, duurzame app wenst.

Lees verder

5 app design tools

Niet zo lang geleden was Photoshop de nummer 1 tool om apps te ontwerpen. Wist je dat, hoe populair ook, Photoshop nooit was bedoeld voor dat gebruik? Inmiddels zijn er vele hulpmiddelen ontwikkeld specifiek voor dat doel. En de voordelen zijn ontelbaar. Ontdek de favoriete app design tools van onze designers.

Lees verder
Call Now ButtonNeem contact op!