Skip links

Wedding shop

Mobiel e-commerce platform voor huwelijkscadeaus

Case: De Wedding shop, winnaar van de “Best gift list provider in 2017”, is marktleider op het gebied bruiloftsplanning. De Wedding Shop wil gebruikers vooral optimale flexibiliteit en zo veel mogelijk keuzemogelijkheden bieden, in een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke user omgeving.

De oplossing: Een hoogwaardige native iPhone app die de ‘Ultimate Gift List’ ervaring verzorgt. Hierbij kunnen koppels een lijst samenstellen met hun favoriete huwelijkscadeaus en deze moeiteloos delen met hun gasten. Gebruikers hebben toegang tot meer dan 50.000 producten van meer dan 350 partners, weergegeven op een duidelijke en gebruiksvriendelijke manier. Met de barcode scanner en web-link integratie kunnen gebruikers ook nog hun eigen cadeau’s toevoegen, die niet op de database zitten. Hiernaast kunnen ze ook hun persoonlijke huwelijksreis, gewenste activiteiten en goede doelen toevoegen.

Het resultaat: De Wedding shop heeft haar positie als leider in de industrie versterkt. Met een best-in-class huwelijkscadeau app hebben ze het marktaandeel vergroot en de ervaring leuker en aantrekkelijker gemaakt voor de gebruiker. Analyse van de verkregen data zorgt ervoor dat de ervaring van de gebruiker continu  geoptimaliseerd kan worden.

LANGUAGES

Swift
PHP

TECH

Alamofire, RangeSlider, BarcodeScanner, KingFisher, Reusable, Laravel, Guzzle, Linux, NGinx, MySQL, Redis, Beanstalkd, S3

INTEGRATIONS

Urban Airship
WeddingShop API
HockeyApp
Bugsnag

Weddingshop 1 - Wedding shop
Weddingshop 3 - Wedding shop
Weddingshop 5 - Wedding shop
Weddingshop 2 - Wedding shop
Weddingshop 4 - Wedding shop
Weddingshop 6 - Wedding shop
Call Now ButtonNeem contact op!