Skip links

Tempur

Verkoopboost dankzij e-learning

Case: Als luxe merk werd Tempur regelmatig aangesproken op het feit dat de service levels en expertise van de verkopers niet altijd aansluit bij de kwaliteitsbelofte die het merk maakt. Het trainen en mobiliseren van het verkoopteam was een dure aangelegenheid en hiervoor zocht Tempur een slimmere oplossing.

De oplossing: Door e-learning en gamification aan te bieden op een platform waar de werknemers bekend mee waren, heeft Tempur een creatieve en leerzame manier gevonden om hun verkopers te trainen.

Het resultaat: De Tempur app heeft niet alleen geleid tot een hoger service level, maar ook tot een verandering in de mentaliteit van de verkopers. Daarnaast geeft de app de Tempur country managers waardevolle statisieken en beter inzicht in de kennis van hun verkoopteam. De app is gelanceerd in 16 markten en is vertaald in meer dan 12 talen.

LANGUAGES

Swift
Java
PHP

TECH

Alamofire, Blobfish, Codemine, Kingfisher, SnapKit, GSON, OKHTTP, Butterknife, Glide, JUnit, Laravel, Guzzle, Linux, NGinx, MySQL, Redis, Beanstalkd, S3

INTEGRATIONS

Urban Airship
Google Analytics
Bugsnag
NStack

Tempur 1 - Tempur
Tempur 2 - Tempur
Tempur 3 - Tempur
Tempur 4 - Tempur
Tempur 5 - Tempur
Tempur 6 - Tempur
Neem contact op!