Skip links

Scotrail

Een sociaal platform voor spooronderhoud

Case: Scotrail is de verantwoordelijke partij voor het onderhoud van stations en treinen, en voor het repareren en schoonmaken van apparatuur. Als dit niet juist wordt gedaan, kan er een boete opgelegd worden.

De oplossing: De “Snapp it!” tool geeft werknemers en klanten de mogelijkheid in real-time problemen te delen door middel van foto’s en een chat. Het content management system verzamelt alle meldingen en deelt deze met de medewerkers. In de app is een beloningssysteem ingebouwd, dat de werknemers motiveert door middel van gamification.

Het resultaat: Klanttevredenheid is erop vooruit gegaan. Daarnaast voelen reizigers meer verbonden met Scotrail en de medereizigers. Zowel werknemers als klanten zijn betrokken bij het rapporteren en up-to-date houden van problemen. Als resultaat ziet Scotrail minder problemen en áls er problemen zijn, dan worden deze sneller opgelost.

LANGUAGES

Swift
Java
PHP
HTML / CSS / JS

TECH

AFNetworking, ParseSDK, FacebookSDK, HockeySDK, GSON, OKHTTP, RetroFit, Laravel, Guzzle, Linux, NGinx, MySQL, Redis, Beanstalkd, S3

INTEGRATIONS

Urban Airship
MailGun
TheTrainLine API
Bugsnag

snappit 1 - Scotrail - Snappit
snappit 2 - Scotrail - Snappit
snappit 3 - Scotrail - Snappit
snappit 4 - Scotrail - Snappit
snappit 5 - Scotrail - Snappit
snappit 6 - Scotrail - Snappit
Call Now ButtonNeem contact op!