Skip links

Rambøll

Online platform voor het delen van nieuwe en innovatieve ideeën

Sitecore voordelen in de praktijk | Knowledge sharing Sitecore platform | Interne kennis eenvoudig gedeeld

Als een Sitecore partner die bedrijven helpt bedrijfswaarde via het Sitecore platform te genereren, werkt Nodes naast het technische gedeelte ook specifiek oplossingsgericht met klanten samen. Een recent voorbeeld is de lancering van Rambøll Ingenuity.

Rambøll is een toonaangevend en wereldwijd opererend engineering, ontwerp- en consultancybedrijf. Wereldwijd zijn er meer dan 13.000 experts in dienst, uitgestrekt van Europa tot Azië, het Midden-Oosten en Amerika.

Met de hulp van Nodes lanceerde Rambøll het online platform Rambøll Ingenuity: een online platform gevestigd in het Sitecore Experience Platform voor het delen van nieuwe en innovatieve ideeën, inzichten en oplossingen om duurzame samenlevingen te creëren. Een toepassing die nauwsluitend aansluit bij de vele Sitecore voordelen.

Rambøll Ingenuity presenteert een breed scala aan artikelen van Rambøll experts.
Om bezoekers relevante artikelen te helpen filteren, kan er worden gezocht binnen verschillende categorieën, zoals veelgezochte topics als “Green Transition” en “Bringing Digital to Life”. Evenals middels filters voor diverse experts en gerichte onderwerpen om bezoekers zo efficiënt mogelijk naar de juiste gezochte informatie te leiden.

Vanuit Sitecore implementatie perspectief bekeken, maakt Rambøll Ingenuity gebruik van een op componenten gebaseerde oplossingsarchitectuur. Deze architectuur is perfect voor de algehele verschuiving van de bestaande informatiearchitectuur naar de huidige, meer component vriendelijke, architectuur.

De grootste Sitecore voordelen van de techniek en benadering zijn de mogelijkheid om webcontent efficiënt te hergebruiken, betere systeemprestaties en eenvoudigere integratie van toepassingen zoals Rambøll Ingenuity. Een enorme win voor wereldwijd opererende, grote organisaties zoals Ramboll, met veel verschillende websites en hoge aantallen werknemers.

Nodes bouwt Knowledge Sharing Sitecore platform voor Ramboll 1 1 - Ramboll
Nodes bouwt Knowledge Sharing Sitecore Ramboll Ingenuity Platform 2 - Ramboll
Ramboll engineers can now share ideas on Nodes Sitecore Platform Ramboll Ingenuity 3 - Ramboll
Knowledge sharing Sitecore Platform Ramboll Ingenuity talks 4 - Ramboll
Nodes bouwt Ramboll Knowledge Sharing platform Ramboll Ingenuity 5 - Ramboll

 

Call Now ButtonNeem contact op!