Skip links

Mazda

Salestool voor het verkoopteam

Case: Het printen van materiaal voor het verkoopteam en klanten was een grote kostenpost voor Mazda. Zeker door regelmatige wijzigingen aan de inhoud en de bijkomende benodigde distributie voor deze nieuwe materialen. Echter, de catalogus werd door Mazda wel als noodzakelijk gezien om te behouden.

De oplossing: Een app waarbij het verkoopteam gemakkelijk aan de laatste digitale versie van de nieuwe verkoopcatalogus kan komen en deze actief kan toepassen voor de klant. Mazda kan hierdoor eenvoudig en kostenefficient aanpassingen doorvoeren en zich ervan verzekeren dat de meest recente informatie het verkoopteam direct bereikt.

Het resultaat: Met makkelijke en gecentraliseerde updates aan de catalogus zorgt de app ervoor dat de verkoper altijd de laatste informatie heeft en hierdoor de klant optimaal kan informeren. Zonder een kostbaar en tijdrovend proces vooraf.

LANGUAGES

Swift
Java
Server Side Swift (Vapor)

TECH

Alamofire, Serpent, KingFisher, Codemine, RxJava, Retrofit, OKHTTP, Picasso, Vapor, Storage, Redis, Linux, NGinx, MySQL, Beanstalkd, S3

INTEGRATIONS

HockeyApp
Google Analytics

Mazda 1 - Mazda
Mazda 2 - Mazda
Mazda 3 - Mazda
Mazda 4 - Mazda
Mazda 5 - Mazda
Call Now ButtonNeem contact op!