Skip links

Onderscheidend design waarvoor gebruikers terugkomen

Design & User Experience (UX)

Onze toegewijde gebruikersgerichte aanpak in ontwerpen stelt ons in staat waardevolle ervaringen te creëren die er toe doen. Verschil maken. Samen met de hoogst haalbare technische kennis maakt dit het design naast visueel aantrekkelijk ook functioneel het allerbeste resultaat.

Toepassing

Design Strategie

Design Sprints
Concept Development
KPI Goal Orientation
Competitor Analysis
Design Systems
Service Design
Roadmaps

Ter verbetering van

User Experience

Quantitative and Qualitative Research
User Personas
Journey Mapping
User Flows
User Stories
System Flowcharts
Information Architecture
Human Computer Interaction

Resultaat

Interactief Design

Wireframing
User Interface Design
Prototyping
Content Design
Illustration & Iconography
Motion Design
User Acceptance Testing
A/B Testing

Nodes Applicatie Ontwikkelaar van design sprint tot conversieverhogend design - Onderscheidend design – Design & User Experience (UX)

Een agile en gebruikersgerichte aanpak voor een #1 product

Nodes’ ontwerp- en user experience filosofie is gericht op de eindgebruiker. Waarom?
Fantastisch design laat je bedrijf er niet alleen mooi uitzien online, het creëert bovendien de beste gebruikerservaringen intuïtief. Mobiele oplossingen zijn hierdoor gemakkelijk te gebruiken en worden bovendien vaker opnieuw gekozen.

Ons proces is gecentreerd rond een agile benadering, volledig transparant en verzekert snelle vooruitgang. Alles wordt in-house in eigen beheer door onze getalenteerde designers ontwikkeld.

Praat vandaag nog met onze experts

“We zijn ervan overtuigd dat grondig onderzoek, data analyse en user journey mapping een sterk platform creëren voor geweldig design.”

Joel Freeborn, Lead Product Designer

Kijk mee met onze ontwerpers

Ons team van creatieve designers bestaat uit specialisten die hun weg kennen in de wereld van digitaal ontwerpen. Kijk mee achter de schermen, lees een blogpost of test een gratis ontwerptool.

5 App Design Tools – Nodes Design Stack

Design is zoveel meer dan alleen esthetiek. Nog meer gaat het om hoe de visualisaties de werking bevorderen. Nog niet zo lang geleden was Photoshop de nummer 1 tool om apps te ontwerpen. In plaats daarvan zijn er nu vele design tools die je veel tijd en daardoor geld besparen. Dit zijn onze 5 favorieten!

Lees meer

Sketch tool - Creëer, Test & Exporteer je iconen

Bij het ontwerpen van een pictogram voor een app wordt dat pictogram al snel het gezicht van de app en wil je deze natuurlijk op de vele plaatsen direct in de juiste verschillende formaten laten weergeven. Download de gratis template die Nodes heeft ontwikkeld om deze stappen te optimaliseren.

Download gratis tool

De 2021 wetgeving - Is jouw app er klaar voor?

15 procent van de mensen die gebruikmaken van digitale platforms heeft een vorm van beperking die hun digitale gedrag remt en daardoor andere gebruikspatronen creëert. En hoewel ‘accessibility’ niet standaard op de agenda staat bij het ontwikkelen van apps, zou het om deze redenen wel moeten.

Lees meer
Call Now ButtonNeem contact op!