Skip links
Nodes versterkt positie in Europa met nieuw kantoor in Amsterdam

Nodes versterkt positie in Europa met nieuw kantoor in Amsterdam

Als onderdeel van de groei-strategie voor Europa heeft Nodes een nieuw kantoor in Amsterdam geopend. Vanuit dit – inmiddels vijfde – kantoor wordt de gehele Benelux bediend. Sinds de start van de samenwerking met het Japanse Monstar Lab in augustus van vorig jaar is de groei van Nodes geaccelereerd en de positie in de Europese markt versterkt.

Oprichter en Managing Partner, Andreas Green Rasmussen, is blij met de nieuwe toevoeging aan de 4 kantoren in Noord – Europa:  “De afgelopen jaren hebben we veel vraag vanuit deze regio gezien. We weten dat het belangrijk is om dicht bij de klant te zijn en hebben om die reden besloten om een kantoor te openen in de Benelux. Wij vinden het erg belangrijk om de allerbeste service te bieden en dat kan alleen met een lokaal team die klanten ondersteunen in hun eigen taal.“

Een ambitieus traject

Het kantoor in Amsterdam is het derde nieuwe kantoor in minder dan twee jaar tijd, maar Nodes is nog niet klaar met de uitbreiding, zegt Andreas Green Rasmussen. “Het doel van de samenwerking met Monstar Lab is om onze positie in de Europese Markt te versterken en verder Europa in te gaan. Met kantoren in Kopenhagen, Aarhus, Londen, Manchester en Amsterdam hebben we een sterke positie als app-ontwikkelaar, maar dit is nog maar het begin. We zijn van plan om deze groei door te zetten in de komende jaren.”

Over het nieuwe kantoor

Het nieuwe kantoor ligt in hartje Amsterdam. Het is de bedoeling om binnen het eerste jaar het team volledig op te bouwen met ontwerpers, iOS en Android ontwikkelaars en consultants, zodat alle projecten voor Benelux klanten volledig vanuit het lokale kantoor uitgevoerd kunnen worden.

Over Nodes

Nodes is een app ontwikkelaar gespecialiseerd in het maken van complexe enterprise-level applicaties, met een grote focus op gebruikerservaring. Het Nodes team bestaat uit meer dan 100 gepassioneerde ontwikkelaars, ontwerpers en adviseurs die werken vanuit Londen, Manchester, Amsterdam, Kopenhagen en Aarhus. Nodes ontwikkelt apps sinds 2008 en maakt deel uit van de wereldwijde digitale product ontwikkelingsgroep Monstar Lab.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sven de Brouwer op svbr@nodesagency.com of +31 6 40 74 97 85.

Call Now ButtonNeem contact op!