Skip links
Cutting Edge Machine Learning | How To …

Cutting Edge Machine Learning | How To …

Een introductie tot Machine Learning

Wat is machine learning? En vooral: wat kan machine learning betekenen voor organisaties en digitale transformatie? Waar de toepassing van machine learning in techniek veel goedkoper is geworden, is de optie veel aantrekkelijker geworden om de vele voordelen nu te belichten. Tijdens het recente Nodes Copenhagen event hebben we specifiek de mogelijkheden voor de Transport & Logistiek sector belicht aan de hand van Nodes’ cases en de samenwerking met onze partner in machine learning: NorthBridge.

Bekijk de video’s van het event, waarin naast machine learning specialists NorthBridge en Nodes onder meer transportbedrijf DSV toelicht welke waarde machine learning aan bedrijven heden ten dage geeft.

Video 1 | De voordelen van Machine Learning

Nodes Director of Business Development & Strategy Laus Breyen-Vinding neemt je in bovenstaande video mee naar de voordelen van machine learning en beantwoordt in deze introductie de manieren waarop machine learning voor de Transport & Logistiek sector revolutionair kan zijn.

Video 2 | Wat is Machine Learning en waarom is het zo waardevol binnen digitale transformaties?

Nodes partner en CTO Casper Rasmussen en NorthBridge Technologies partner Christian Duffau-Rasmussen nemen we je in deze korte video mee naar de ‘needs to know’ over cutting-edge machine learning. Een introductie ‘Wat is machine learning’, ‘Waarom is machine learning waardevol binnen digitale transformatie’ ‘Hoe kan machine learning worden ingezet binnen digitale transformatie’ en concrete voorbeelden volgen elkaar op vanuit twee expert visies.

Covering machine learning, artificial intelligence en deep learning.

Video 3 | Machine Learning in digitale transformatie in de praktijk: transportbedrijf DSV aan het woord

Thomas Prinds Meyer, Project Manager Business Innovations & Systems GCO bij DSV, werkt voor DSV’s Innovation Lab. “Er is de afgelopen jaren veel gebeurd. [..], Je moet openstaan om veranderingen aan te brengen”, begint hij deze video. In de video gaat hij in op zowel zijn perspectieven als het proces er omheen. Daarna geeft hij inzicht in corporate vraagstukken als: ‘Hoe overtuig je een bedrijf dat verandering vooruitgang brengt’ en ‘Hoe stoom je het management klaar om nieuwe technieken zoals machine learning toe te passen?’ Tot slot komen de door DSV gebruikte methoden om machine learning toe te passen aan bod.

Video 4 | Hoe te starten met Machine Learning?

Ben je geïnteresseerd in machine learning, wat is dan je volgende stap? Een praktische hands-on in deze video laat je zien waar te starten en geeft je twee praktische modellen (data analysis model training with your data) om concreet van start te gaan. Met bijvoorbeeld tips maar ook de belangrijkste boodschap: voor succesvolle machine learning is data nodig. De keuze in data is essentieel voor je succes. Heb je meer vragen hieromtrent? Of wil je graag een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met Nodes Agency via onze contactpagina.

In deze video volgen aansluitend vragen en antwoorden vanuit het publiek: allen betrokken in beslissingsbevoegde rollen binnen vooraanstaande organisaties binnen de Transport & Logistiek sector.

Meer weten? Download hier vrijblijvend de bijbehorende slides voor de videos

Nodes verzorgt machine learning sprints. Kies de sprint die het beste bij je past: een machine learning sprint aansluitend bij de data die je hebt om strategisch te bepalen hoe je die data optimaal kunt inzetten. Of een sprint aansluitend bij de strategische oplossingen die je zoekt en welke data je behoeft om dat succesvol te maken. Ook de daadwerkelijke machine learning, het technische machine learning proces, realiseren onze Nodes specialisten graag. Meer weten over het principe van sprints? Ontdek de succesformule achter sprints.

Call Now ButtonNeem contact op!