Skip links

Bedrijfsproblemen in 5 dagen vertaald naar een gevalideerd prototype

Juist bij digitale producten is de ‘time to market’, of marktintroductietijd, cruciaal. De design sprint stelt je in staat om in vijf dagen snel en effectief ideeën te testen en te vertalen naar een werkend prototype. Zonder de volledige oplossing uit te werken en te implementeren in de organisatie. Met dit als basis houd je de investering en risico’s in de organisatie laag, terwijl je maximaal leert.

De design sprint is gericht op ideeën opdoen, problemen oplossen en oplossingen testen. Ofwel: hatching ideas, solving problems, testing solutions.
Design sprints worden voor de meest uiteenlopende vraagstukken, in verschillende sectoren wereldwijd toegepast. De VN hebben de design sprint ingezet om voedselschenkingen te verhogen, KLM benut de methode om luchthaven ervaringen te verbeteren en Eneco heeft bijvoorbeeld sprints gebruikt om de dienstverlening rond slimme thermostaten te verbeteren.
Onze internationale Fijitsu case met 5 day sprint vat kort samen waarom dit werkt. Bekijk de video

Nodes verzorgt design sprints en neemt je tijdens de sprint mee door het gehele proces van start tot finish, zodat je je kan concentreren op de ideeën en het product. In slechts enkele dagen en met goede koffie vinden we de meest kostenefficiënte oplossing voor je probleem, stellen we de vereisten voor het project samen en bouwen we een volledig functionerend prototype.

Om de beste resultaten te verzekeren zijn hierbij onze in-house experts op zowel het gebied van UX, design, ontwikkeling en project management aanwezig.

Bekijk vooral ook onze Fujitsu technologie sprint hieronder.

Download het GRATIS 5 dagen Design Sprint Overzicht

Leer meer over de details van de sprint | EN

Waarom kiezen voor Nodes sprints?

Prototype in 5 Dagen

Binnen vijf dagen een werkend prototype.

Innoveer en Ontwikkel

Leer een product snel innoveren, bouwen en ontwikkelen met ons team van experts.

Resultaat

Besluitvormers samen op één plek. Beslissingen worden snel genomen en op senior niveau.

"I'm literally flabbergasted with the progress you guys have made in so little time!"

Samenwerking Fujitsu en Nodes voor optimale design sprint

We hebben met Fujitsu samengewerkt om een ​​vijfdaagse sprint rond ondersteunende technologie mogelijk te maken. De sprint hielp Fujitsu het instapproces van nieuwe starters te begrijpen en gaf hen diverse manieren om die eerste ervaring te verbeteren.

Wat gebeurt er precies tijdens de dagen van een 5 day design sprint?

We doorlopen de vijf dagen van de sprint. Iedere dag heeft een duidelijk gedefinieerde taak en zorgt ervoor dat we op schema blijven.

Download het vijf dagen Design Sprint overzicht
Call Now ButtonNeem contact op!