Skip links

Een behendige architectuur

Toekomstgerichte IT oplossingen

Hoe optimaliseer je IT infrastructuur, Tech stack en ontwikkelingsprocessen voor de toekomst? Praat met een oplossingsarchitect om ervoor te zorgen dat alle componenten overeenkomen met de ontwikkeling en doelstellingen van het bedrijf.

Verdiepend

Technische beoordeling

Tech stack review
Technical infrastructure mapping
Development processes
Documentation level
Team setup analysis
Code review
Business goals vs. IT

Toekomstproof

Oplossingsgerichte strategie

System and infrastructure diagrams
Service research
API reviews & API contracts
Data interface mapping
E/R diagrams
Distribution strategy
Hosting setup
Design patterns & code quality

Nodes App Agency oplossingsgerichte technische architectuur - Een behendige IT architectuur

Schaal je bedrijf met een flexibele IT architectuur

Nodes heeft toegewijde oplossingsarchitecten, Solution Architects, die zich concentreren op het optimaliseren van je IT infrastructuur, Tech stack, ontwikkelingsproces en bijvoorbeeld besparingsprocessen. Tijdens het proces geven we 360° inzicht in alles wat met een project te maken heeft. Dit creëert een sterke basis die helpt bij het nemen van alle beslissingen waarbij technologie hand in hand gaat met de gestelde bedrijfsdoelstellingen.

Bij Nodes werken we met twee verschillende manieren van oplossingsarchitectuur. Eén vorm van informatie architectuur gericht op nieuwe projecten. En één methode van informatie architectuur specifiek ontworpen voor advies en ontwikkelingen voor bestaande IT opstellingen en projecten.

Leg je vragen bij onze experts neer

“Wij begrijpen dat het bouwen van software de juiste basis nodig heeft, daarom zorgen we dat de complexiteit van de onderliggende systemen en infrastructuur wordt verstaan zodat die de ontwikkeling en interface de gewenste bedrijfsdoelen ondersteunen.”

Casper Rasmussen, CTO & Partner

Blijf op de hoogte van Enterprise Tech en Architectuur

Ontdek de nieuwste technologie inzichten op onze technische blog, waar onze gepassioneerde ontwikkelaars en architecten hun gedachten, tests en bevindingen delen.

Hoe trunk-based development ook jouw app upgrade

Ben je zelf niet thuis in de techniek, dan kan het vinden van een goede app ontwikkelaar een uitdaging zijn. Want wat is de basis voor een betrouwbare app? Een belangrijke eis voor een duurzame toekomstproof app, is dat de app bouwer je inlicht over het toegepaste versiebeheersysteem. Niet alleen filter je hiermee de hobbyist […]

Lees meer

How To Get Started With The Vapor 3 Framework

Vapor has been our go-to framework when we develop backend solutions at Nodes since January 2017. A lot has happened during the past year, especially when we saw Vapor 2 got released back in May. Read more here

Lees meer

Augmented reality is here to disrupt the industry: Insights from Web Summit 2018

It has been two weeks since Web Summit took place in Lisbon, Portugal and we can still feel the energetic vibes. 3 days full of inspirational speakers, current tech trends, coffee astronauts, robots, diversity in tech and much more.

Lees meer
Call Now ButtonNeem contact op!