Skip links

Geavanceerde mobiele apps

Mobile & App Ontwikkeling

Wij ontwikkelen enterprise apps gecombineerd met een uitstekend ontwerp. Gebouwd met de nieuwste geavanceerde technologieën en mogelijkheden. Maar verliezen nooit betrouwbare en beproefde methoden uit het oog. We stellen vragen en nemen niets voor lief. We verleggen grenzen, samen. Om te komen tot jouw mobiele oplossing met het allerbeste resultaat.
Succesvol. Betrouwbaar. Schaalbaar.

Excellent

User Experience & Design

Concept development
Usability testing
User validation
Information Architecture
Interaction design
Interface design

Betrouwbaar

App Ontwikkeling Technieken

iOS (Swift)
Android (Java, Kotlin)
Cross-platform (React Native)
Hybrid (Ionic)
Web (ReactJS, Vue.js)
Middle-layers
Backend (Vapor, PHP, .NET)

Toegewijd

Kwaliteit & Support

Certified Quality Assurance
User Acceptance Testing
Explorative Testing
Multi Device Testing
Automated Scripted Testing
24/7 Support

Nodes App Ontwikkelaar app ontwikkeling proces - Geavanceerde mobiele apps

Full-service app ontwikkeling ondersteund door een getest proces

Als erkend app ontwikkelaar begeleiden we onze klanten door de gehele app-reis. Van de eerste strategie en conceptfase tot het app-testen en lancering in de app store. We werken agile en volledig transparant voor snelle vooruitgang.

Vooraan staan kwaliteit en hoge serviceniveaus. Daarom ontwikkelen wij alles in eigen beheer. Dit maakt ons niet alleen kostentechnisch aantrekkelijk, maar het geeft ook de mogelijkheid concepten sneller te evalueren. Waardoor de time-to-market aanzienlijk wordt verkort.

Vraag het onze experts, ze helpen je graag

“De manier waarop we apps en mobile gebruiken, is aan het veranderen. Digitale oplossingen zijn een van de grootste kansen om verschillende zakelijke voordelen te behalen, maar alleen met een solide digitale strategie creëer je successen.”

Jonathan Boakes, Client Solutions Director

Blijf op de hoogte over apps en mobile

Volg het laatste nieuws en trends over apps geselecteerd door ons als ervaren app ontwikkelaar. Leer van app specialisten, marktleiders en vernieuwende start-ups wanneer we ervaringen, conclusies en opvattingen over de toekomst van mobile en apps delen.

In 5 dagen een werkend prototype

Nodes verzorgt design sprints en neemt je tijdens de sprint mee door het gehele proces van start tot finish, zodat je je kan concentreren op de ideeën en het eindproduct. In slechts enkele dagen vinden we de oplossing voor je vraagstukken, stellen we de eisen voor het project samen en krijg je zelfs een functionerend prototype in handen […]

Download overzicht

Wat is de beste programmeertaal voor apps?

Het antwoord op de vraag wat de beste programmeertaal is voor app ontwikkeling is zeer subjectief. In onze kennisblog delen we de door Nodes gestelde vuistregel, evenals antwoorden op veelgestelde vragen als ‘Wat kost het laten maken van een app?’ en ‘Welke nieuwe technieken wil je zeker leren kennen?’ […]

Lees meer

Toegankelijkheid en de impact op app ontwikkeling

Van alle mensen die gebruik maken van digitale platformen, heeft ongeveer 15% een bepaalde handicap die hun toegankelijkheid tot het platform beperkt. Dit is misschien niet iets waar je meteen aan denkt als we het hebben over app ontwikkeling, maar het is erg belangrijk om in je achterhoofd te houden. Niet alleen omdat je […]

Lees meer
Call Now ButtonNeem contact op!